4423

Personal

5

Hedvig Armerén

Veterinär

Hedvig har jobbat med smådjur i många år på Nacka, Haninge och Stockholms Djurkliniker och har specialiserat sig inom djurtandvård. Hon  föreläser regelbundet om tandproblem hos hund och katt och utbildar både veterinärer och djursjukskötare inom djurtandvård.

Hedvig är godkänd handledare för veterinärer som vill bli Steg2-specialister i Odontologi, f.d. ordförande i Svenska Sällskapet för Djurtandvård samt f.d. President i European Veterinary Dental Society.

Hedvig Armerén tandutbildningar

8

Maria Formgren

Veterinär

Maria tog sin veterinärexamen i september 2013, i Budapest, Ungern. Hon har tidigare arbetat som djursjukvårdare på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg samt som Distriktsveterinär i Dalarna. Maria är allmänpraktiserande i medicin och kirurgi.

Rebecca Oldenburg

Rebecca Oldenburg

Veterinär

Rebecca Oldenburg är utbildad i Uppsala och tog sin examen 2015. Hon älskar allt som går på fyra ben och hon har ett brett veterinärmedicinskt intresse. På fritiden har Rebecca tidigare sysslat med tävlingssimning och när hon har tid tycker hon fortfarande att det är roligt att simma. Mycket av fritiden spenderas också i Stockholms skärgård.

testbild copy

Sofia Tegnered

Veterinär

Sofia studerade vid Norges Veterinärhögskola i Oslo och examinerades i december 2016. Hon har tidigare jobbat som djurvårdare på Evidensia Valla Djursjukhus och Anicura Djurdoktorn i Linköping. Förutom sitt djurintresse har hon under större delen av sitt liv ägnat sig åt musik, främst i form av att spela cello men även att sjunga i kör.

IMG_1705 förslag 1-1

Viktoria Rawley

Veterinär

Viktoria är utbildad i Uppsala och tog sin examen 2015. Vinthundar ligger henne varmt om hjärtat och hon har varit aktiv inom greyhound-racing en stor del av sitt liv. Inom veterinärmedicinen ligger huvudintresset inom kirurgi. På fritiden är det den egna hunden Ika, körsång och böcker som gäller.

alexandra

Alexandra Eiger

Veterinär

Alexandra tog veterinärexamen januari 2004 och har bland annat arbetat på Stockholms Djurklinik. Alexandra är allmänpraktiserande och främst intresserad av tandvård, mjukdelskirurgi och beteendeproblem hos katt. Kattens välbefinnande ligger henne varmt om hjärtat. På fritiden umgås hon med familj och vänner.

Alexandra är sedan 2015 ordförande i Svenska Sällskapet för Djurtandvård.

bild2

Rita Enskog

Receptionist/djurvårdare

Rita har utbildat sig till djurvårdare och tidigare praktiserat på ett djursjukhus. Hon har tidigare spenderat mycket av sin tid i stallet, numera är det mindre sällskapsdjur som är i fokus.

DSC_0446 copy

Rebecca Frisk

Receptionist/djurvårdare

Rebecca har gått djur/djurvård på gymnasiet och efter det yrkeshögskola inriktning hund, jobbat på olika hunddagis och även utbildat sig till agilityinstruktör. Min fritid ägnar hon sig mest åt att träna sina hundar, en Border Collie och en Australisk Terrier, som hon tävlar agility och freestyle med.

personalbild-sandra

Sandra Blomberg

Receptionist/djurvårdare

Sandra gick djursjukvård på gymnasiet och är utbildad djurvårdare på utökad nivå. Djur och deras välmående har alltid varit ett stort intresse och idag är också hundar ett stort fokus i hennes liv. Fritiden ägnas mycket åt den egna hunden Lady

6

Erik Armerén

Erik träffar du oftast i receptionen. Han hjälper också till med den tekniska utrustningen.